Maartje Dekker

Maartje Dekker (1990) geeft met veel plezier pianoles in verschillende stijlen. Ze studeerde af als songwriter aan het Rotterdams Conservatorium met een negen. Hier kreeg zij les van o.a. Tjeerd Van Zanen, Martijn Van Agt (Ilse De Lange, Anouk), Ronald Kool (Anouk) en Desmond Haneveer. Daarnaast geeft zij met veel plezier pianoles in verschillende stijlen.

Op zevenjarige leeftijd begon zij met muzieklessen. Na negen jaar klassiek piano te hebben gespeeld bij Tjeu Zeijen begon zij zich te verdiepen in de lichte muziek: jazz, pop en ook het schrijven van muziek.

Tijdens haar studie aan het Rotterdams Conservatorium richtte zij de band Mayra Orchestra op. Hiervoor schreef zij de muziek en de teksten en was daarnaast ook lead zangeres, toetsenist en grafisch vormgever voor de zestienkoppige band.

In 2013 kwam het debuut album ‘World Of Wonder’ uit, samen met een live DVD van de theatrale show. De CD werd gemasterd in de legendarische Wisseloord Studio’s door Grammy Award winnares Darcy Proper.

Naast haar eigen band is zij ook actief in andere projecten als zangeres en toetseniste.

Maartje geeft les aan beginners en gevorderden, zowel in haar eigen lespraktijk als aan huis. De lessen zijn heel persoonlijk en samen met de leerling wordt gekeken naar welke lesmethode het beste bij de leerling past.

Maartje richt zich in haar lessen op:

– Klassiek piano
– Pop piano
– Songwriting
– Zang en piano